Tende

Početna » Tende

Tende su pouzdana zaštita od sunca i vjetra, pa stoga pružaju mogućnost neometanog uživanja u Vašem dvorištu, odnosno vrtu ugostiteljskog objekta. U našoj ponudi nalaze se motorizirane kazetne tende. Također, postavljamo tende za kafiće, ugostiteljske objekte, vrtove, dvorišta, kao i tende za terase. Akrilno platno za tende izrađeno je od vodootpornog materijala te predstavlja atraktivno rješenje za različite eksterijere. U izboru su sve boje iz RAL kataloga.

Pogledajte tende iz Palais ponude i opredijelite se za opciju koja će najviše odgovarati Vašem prostoru te ih naručite na jednostavan način!

Motorizirana kazetna tenda Rio - estetsko rješenje za Vaš eksterijer

Motorizirane kazetne tende imaju aluminijsku konstrukciju koju odlikuje stabilnost i izdržljivost. Kazetne tende imaju tu prednost da se cijelo akrilno platno za tendu može skupiti u kutiju (kazetu), tako da se uopće ne vidi, zbog čega je izuzetno primamljiva estetski.

Riječ je o motoriziranoj tendi u koju je ugrađen MOSEL motor, koji omogućuje jednostavno pomicanje tende pomoću daljinskog upravljača. Na taj način možete prilagoditi motoriziranu kazetnu tendu vremenskim uvjetima.

Aluminijska konstrukcija tende dolazi u različitim bojama iz RAL kataloga. Kada je riječ o dimenzijama tende, maksimalna širina je 6.5 metara, dok je 3.5 metara maksimalna projekcija. Platno za tende izrađeno je od kvalitetnog i prilagodljivog materijala – akrilne tkanine, mješavine tkanine i poliestera.

Tende za vrt, dvorište i terasu - efikasno postavljanje za željeni prostor

Palais tim nudi mogućnost postavljanja tende za vrt, dvorište ili terasu. Vaše je da nas kontaktirate i kažete za koji prostor Vam je tenda potrebna, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje rješenje za željeni prostor.

Tende su vrlo praktično rješenje za dvorište ili vrt jer kreiraju prostor za odmor i uživanje na otvorenom, bez ometanja vanjskih faktora kao što su sunce i toplina, padaline i vjetar.

Također, tende za vrt mogu biti odlično rješenje za ugostiteljski objekt jer će omogućiti Vašim gostima da neometano uživaju u boravku na otvorenom, ispod kvalitetne tende efektnog izgleda.

Tende cijena - faktori koji utječu na postavljanje tenda

Kada su tema tende, cijena ovisi o različitim faktorima. Prije svega, važne su njezine dimenzije, tip tende, kao i kompleksnost samog postavljanja te želje koje klijent može imati.

Ono što je važno reći kada se promišlja cijena tende, kvalitetu treba staviti na prvo mjesto. Naime, investiranje u dugotrajnu i kvalitetnu tendu koja će maksimalno služiti svojoj svrsi jest pametno ulaganje novca.

Tende prodaja - oslonite se na Palais tim

Ako želite pronaći tendu za svoje dvorište, vrt ili terasu koja će Vam omogućiti trenutke za odmor i relaksaciju u hladu, na pravom ste mjestu. U našoj ponudi možete pronaći visokokvalitetne tende koje će ispuniti sve Vaše kriterije za uživanje. Također, nudimo i širok izbor pergola, uključujući aluminijske pergole i bioklimatske pergole, koje će dodatno obogatiti vaš vanjski prostor.

Za sve potrebne informacije nemojte se ustručavati poslati nam upit, a kolege iz našeg tima dat će Vam sve željene informacije.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top