Ostakljivanje i pokrivanje bazena

Početna » Ostakljivanje i pokrivanje bazena

Ostakljivanje i pokrivanje bazena idealno je rješenje za sve komercijalne prostore i privatna dvorišta koja imaju potrebu za produženjem sezone kupanja. Ako želite sebi ili svojim posjetiteljima omogućiti više vremena za kupanje, natkrivanje bazena krovom od stakla ili pergolama sjajna je opcija. Možete nas kontaktirati putem obrasca ili broja telefona koji se nalazi na internetskoj stranici.

Pokrivanje bazena na otvorenom kao suvremeno rješenje

Bazeni su tijekom ljeta idealno mjesto za rashlađivanje, opuštanje i sportske aktivnosti. Pokrivanje bazena na otvorenom odlično je rješenje za potpuno iskorištavanje potencijala ovog komercijalnog ili privatnog mjesta za plivanje i uživanje.  

Uz pokrivanje bazena staklenim krovom ili pergolama imat ćete lijepo dizajniran i siguran prostor za plivanje i uživanje.

Natkrivanje bazena naročito je pogodno za komercijalne prostore poput hotela i apartmana za izdavanje, kao i za ljubitelje plivanja koji imaju vlastiti bazen u dvorištu.

Kod nas možete odabrati sustave ostakljivanja i pergole vrhunske kvalitete te veoma lijepog dizajna, i to prema Vašem ukusu. 

Ostakljivanje bazena - pokrivanje staklenim krovom

Ostakljivanje bazena omogućit će Vam da tijekom kupanja u bilo koje doba godine uživate u pogledu kao da ste na otvorenom.

Ovo jedinstveno iskustvo pružaju stakleni krovovi koje ugrađujemo kao fiksne ili pokretne konstrukcije. Različiti sustavi staklenih krovova za natkrivanje bazena štitit će Vas od svih vremenskih uvjeta.

Pokretna staklena konstrukcija za ostakljivanje bazena

Motorizirani stakleni krovovi izrađeni su od termoizolacijskog stakla, koje se pokreće automatskim pokretima motorom. Termopan, odnosno termoizolacijsko staklo izrađeno je od dva ili više stakala koja su hermetički zatvorena, a između njih se nalazi zrak. Pogodan je kao odličan izolator i sredstvo za uštedu energije.

Za pokretanje sustava zadužen je daljinski upravljač, koji se veoma jednostavno koristi.

Ako je bazen u uporabi tijekom ljeta i zime, opcija s pomicanjem natkrovne konstrukcije omogućit će Vam kupanje u bilo koje doba godine.

Pokrivanje bazena fiksnom staklenom konstrukcijom

Pokrivanje bazena fiksnom krovnom konstrukcijom naročito je u uporabi kada se radi o bazenima. Osim zaštitne uloge, to je sjajno estetsko rješenje u kombinaciji s LED-osvjetljenjem.

Osim termoizolacijskog stakla, za izradu fiksnih konstrukcija rabi se i pampleks staklo, dok je efekt jednako dobar i pruža se otvoreni pogled na nebo. Možete odabrati boju aluminija radi lakšeg uklapanja u ostatak eksterijera.   

Bilo da za pokrivanje bazena odaberete fiksnu ili pokretnu konstrukciju, dobit ćete jedinstven spoj visokofunkcionalnog sustava i kvalitetnih materijala, sve s ciljem zaštite od sunca, vjetra ili kiše.

Natkrivanje bazena pergolama

Natkrivanje bazena pergolama odlično je rješenje ako želite da prostor za kupanje zaštitite od jakog sunca i padalina. Pergole kao stabilne konstrukcije jednako efikasno služe za natkrivanje svih dijelova dvorišta, jer se jednostavno prilagođavaju različitim otvorenim prostorima.

Za natkrivanje bazena pergolama možete se odlučiti za klasičnu varijantu izrađenu od PVC-a ili za ovalne s većom estetskom vrijednosti.

Ovom pokretnom konstrukcijom, također, upravljat ćete bez ikakvih problema daljinskim upravljačem. 

Pružite nam povjerenje za izradu pouzdanih sustava za ostakljivanje

Jedna od usluga koja se nalazi u našoj ponudi jest pokrivanje bazena koje obavljamo prema svim suvremenim standardima građevinarstva. Našim proizvodima i uslugama osiguravamo ugodan i siguran ambijent za sve kupače u bilo koje doba godine. 

Rabimo isključivo pouzdane i kvalitetne materijale za izradu konstrukcija prema Vašoj želji. Uz konzultacije s našim stručnjacima dođite do najboljeg mogućeg rješenja za pokrivanje bazena na otvorenom.

Do rezervacije naših usluga za pokrivanje i ostakljivanje bazena dođite putem kontakt obrasca na internetskoj stranici ili nas pozovite na dobro poznat broj telefona

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top