Viseća pergola – Kalika

Početna » Pergole » Viseća pergola – Kalika

Viseća pergola je suvremeni pokretni krovni sustav koji se pričvršćuje na zid iznad prostora koji želite zaštititi od padalina, sunca, topline i vjetra. Njezina prednost je što ostavlja slobodan prostor ispod same pergole te predstavlja izuzetno moderno i atraktivno rješenje za vrtove različitih ugostiteljskih objekata. Viseću pergolu možete prilagođavati pomoću daljinskog upravljača.

Pogledajte viseće pergole iz Palais ponude i odaberite suvremeno rješenje, koje će osim funkcionalnosti pružiti i sjajan estetski doživljaj.

Viseća pergola štedi Vaš prostor

Viseća pergola se postavlja na vanjski zid iznad prostora koji je potrebno zaštititi od neželjenih vremenskih uvjeta. Može biti izrađena na osnovi PVC-a, odnosno 3D blockouta, ali i od aluminijskih lamela i u oba slučaja ste zaštićeni od neželjenih utjecaja vode prouzročenih padalinama, vjetrom ili sunčevom svjetlosti.

Viseća pergola značajno štedi Vaš prostor, s obzirom na to da se ne postavljaju stupovi (nogari) na koje će se pergola oslanjati, tako da je prostor ispod nje u cijelosti slobodan i pogodan za uređivanje prema želji.

Ovaj pokretni krovni sustav koristi smart-rješenja, tako da se pergola može pomicati pomoću daljinskog upravljača te prilagođavati Vašim potrebama. Njezino pokretanje omogućava somfy-motor. Postoji i mogućnost ugradnje LED-svjetala, radi atraktivnijeg izgleda.

Suvremeno estetsko rješenje za različite objekte

S obzirom na to da ostavlja slobodan prostor ispod sebe, viseća pergola je praktično rješenje za vrtove različitih ugostiteljskih objekata, poput kafića, restorana, pubova, ali i suvremenih hotela.

Viseća pergola, također, može biti rješenje i za privatno dvorište, kojem će značajno dati na kompletnom estetskom doživljaju, s obzirom na to da je riječ o izuzetno modernom krovnom sustavu. Naš tim direktno sarađuje sa arhitektama, ponudit ćemo Vam najbolje rješenje za prostor gdje želite postaviti pergolu.

Naručite kvalitetne viseće pergole iz Palais ponude

Ako želite suvremeni krovni sustav koji se može prilagoditi potrebama Vašeg prostora, i koji Vam može dati mogućnost da ga u cijelosti iskoristite, onda Palais viseće pergole mogu biti rješenje koje tražite.

Kako biste dobili sve potrebne informacije, ne ustručavajte se kontaktirati nas i poslati nam upit – naš tim će se potruditi da Vam u najkraćem roku odgovori na sve!

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top