Sustavi ostakljivanja

Početna » Sustavi ostakljivanja

Sustavi ostakljivanja izrađeni od visokokvalitetnog kaljenog stakla izuzetno su praktični za ostakljene terase te su estetski prihvatljivi zbog modernog dizajna. Ponuda naših staklenih sustava uključuje motorizirana vertikalna stakla, klizno-pokretna stakla i klizno-preklopne staklene sustave te ostakljenje uredskih prostora.

Termopan, odnosno kaljeno staklo, pouzdan je izbor za ostakljenje svih vrsta prostora, koje održava željenu temperaturu u prostoru, a osim visoke funkcionalnosti, ostavlja i izvrstan estetski dojam.

Pogledajte sustave ostakljivanja iz naše ponude, upoznajte se s njihovim karakteristikama i odlučite se za našu uslugu.

Motorizirana vertikalna pokretna stakla - Staut

Staut je sustav motoriziranih vertikalnih pokretnih stakala, idealan za bočno ostakljivanje terasa s panoramskim pogledom. Izrađen od kaljenog termoizolacijskog stakla, maksimalne širine do 3950 mm i visine do 3000 mm, ovaj sustav štedi prostor i stvara dojam zasebne prostorije. Istražite Palais ponudu najkvalitetnijih motoriziranih vertikalnih stakala i unaprijedite svoj objekt.

Klizno-pokretna stakla - Modulo

Modulo je sustav kliznih pokretnih stakala za ostakljivanje terasa i vrtova, maksimalne širine 10 metara i visine do 2800 mm. Izrađen od 8 mm kaljenog stakla bez okvira, nudi atraktivan izgled i multifunkcionalnost, ali i pruža otpornost štiteći od vanjskih faktora. Istražite karakteristike ovih sustava i unaprijedite funkcionalnost svog prostora.

Klizno-preklopni stakleni sustavi - Domino

Domino je klizno-preklopni stakleni sustav za balkone, terase i vrtove, koji pruža zaštitu od vanjskih utjecaja. Uza svoju maksimalnu širinu od 10 m i visinu do 2800 mm, nudi jednostavno i elegantno rješenje, s mogućnošću otvaranja sa svih strana. Istražite karakteristike Palais klizno-preklopnih sustava i unaprijedite svoj prostor njima.

Stakleni sustavi za terase i vrtove suvremene izrade

Stakleni sustavi za terase izrađuju se od kaljenog stakla i dio su suvremene metode ostakljavanja terasa, lođa i balkona, kao i vrtova kafića, restorana i hotela, odnosno za ostakljivanje bazena. Stakleni klizni sustav omogućuje atraktivan izgled i multifunkcionalnost ostakljenog prostora.

Kaljeno staklo, odnosno termopan, znatno je otpornije i čvršće od običnog stakla, zbog čega zadržava temperaturu, te štiti od vanjskih faktora poput buke i prašine.

Klizni sustav za terase izuzetno je praktičan te štedi prostor, što je još jedna od prednosti, posebno onda kada želite dobiti dodatni funkcionalni prostor u Vašem domu.

Stakleni sustavi iz Palais ponude

Dio su naše ponude motorizirana vertikalna pokretna stakla, namijenjena za bočno ostakljivanje terase. Klizno-pokretna stakla služe za ostakljivanje panelima, dok klizno-preklopne staklene sustave rabimo za ostakljivanje svih vrsta balkona i terasa.

Naša ponuda obuhvaća sve suvremene i estetski atraktivne načine ostakljivanja terasa, a osim Vaših želja, u obzir uzimamo i savjete koje nam daju arhitekti, kako bi krajnji proizvod bio idealno rješenje za Vas.

Pouzdano rješenje za uredski prostor

Također, stakleni sustavi iz naše ponude mogu se rabiti i za uredske prostore, odnosno postavljanje pregradnih staklenih zidova, koji predstavljaju suvremeno korporativno rješenje atraktivnog izgleda, ali i visoke funkcionalnosti, s obzirom na to da štite od buke i zadržavaju željenu temperaturu prostorije.

Odaberite stakleni sustav za željeni prostor

Stakleni sustav za željeni prostor odaberite prema parametrima koji su za Vas važni, a na raspolaganju Vam stoji i naš tim sa savjetima i smjernicama koje Vam mogu pomoći da dođete do idealnog rješenja.

Ako želite investirati u kvalitetno i pouzdano staklo, onda je Palais tim pravi izbor. Za svako dodatno pitanje pozivamo Vas da nam pošaljete upit kako bismo Vam dali željene informacije.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top