Klizno-preklopni stakleni sustavi – Domino

Početna » Klizno-preklopni stakleni sustavi – Domino

Klizno-preklopni stakleni sustavi namijenjeni su za ostakljivanje terase staklenim panelima klizno-preklopnim sustavom. Idealan je sustav za postavljanje na svim tipovima balkona – pravokutnim ili kutnim i vrlo je praktičan te jednostavan za uporabu. Izrađuje se od kaljenog stakla bez okvira od 8 mm. Maksimalna širina sustava iznosi 10 m, a maksimalna visina do 2800 mm.

Pogledajte naš asortiman klizno-preklopnih sustava i osigurajte sebi praktičnu zaštitu za balkon te izradu vrhunske kvalitete.

Zbog čega su klizno-preklopni stakleni sustavi dobro rješenje za Vaš prostor?

Klizno-preklopni stakleni sustavi uglavnom se rabe za ostakljivanje balkona, lođa, terasa ili vrtova kafića. Jednostavno su i elegantno rješenje za zaštitu od vjetra, lišća i kiše. Klizno-preklopni stakleni sustav vrlo je praktičan, budući da dopušta opciju otvaranja sa svih strana, što daje mogućnost izloženosti otvorenom prostoru prema želji.

 

Iako je njihova uporaba najzastupljenija na otvorenom, klizno-preklopni stakleni sustavi, budući da su minimalističkog i nenametljivog dizajna, vrlo često rabe se u pregrađivanju prostora, posebno u poslovnim i ugostiteljskim objektima.

Odaberite preklopni stakleni sustav za svoj prostor

Klizno-preklopni stakleni sustav odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama Vašeg prostora i osigurajte si praktično i elegantno rješenje zaštite od kiše, vjetra, sunca u bilo koje doba godine.

 

Ako želite uložiti u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sustav, onda je Palais tim Vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje možete nam poslati upit, a mi ćemo se potruditi dati Vam informacije u najkraćem mogućem roku.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top