Klizno pokretna stakla – Modulo

Početna » Pergole » Klizno pokretna stakla – Modulo

Klizno-pokretna stakla namijenjena su za ostakljivanje terase ili vrta sa staklenim panelima kliznim sustavom. Maksimalna širina sustava iznosi 10 m, a maksimalna visina do 2800 mm. Izrađen je od 8 mm kaljenog stakla bez okvira te je vrlo jednostavan i praktičan sustav za uporabu.

Pogledajte naš asortiman klizno-pokretnih stakala te odaberite elegantno i praktično rješenje za zaštitu Vašeg željenog prostora.

Zbog čega su klizno-pokretna stakla dobro rješenje za Vaš prostor?

Klizno-pokretna stakla izrađuju se od kaljenog stakla i dio su suvremene metode ostakljavanja terasa, lođa i balkona. Klizno-pokretna stakla omogućuju atraktivan izgled i multifunkcionalnost ostakljenog prostora. Upravo zbog toga, nije rijetkost da se klizno-pokretna stakla rabe za pregrađivanje poslovnog prostora i ureda.

Kaljeno staklo znatno je otpornije i čvršće od običnog stakla, zbog čega zadržava temperaturu te štiti od vanjskih faktora poput buke i prašine. Klizni sustav za terase izuzetno je praktičan te štedi prostor, što je još jedna od prednosti, posebno onda kada želite dobiti dodatni funkcionalni prostor u Vašem domu.

Odaberite klizno-pokretna stakla za svoju terasu ili vrt

Klizno-pokretna stakla odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama Vašeg prostora te si osigurajte praktično i elegantno rješenje zaštite od kiše, vjetra, sunca u bilo koje doba godine. Palais tim nudi i usluge osmišljavanja dizajna i rješenja prema individualnim potrebama projekata.

Ako želite investirati u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sustav, onda je Palais tim Vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje ne oklijevajte poslati nam upit, kako bismo Vam dali željene informacije.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top