Rolo garažna vrata – Partenon

Početna » Rolo garažna vrata – Partenon

Rolo garažna vrata namijenjena su zaštiti garaže ili ostave od vanjskih utjecaja poput vjetra, kiše i snijega. Pridonose sigurnosti Vaše imovine koju želite sačuvati iza zatvorenih vrata.

Rolo garažna vrata vrlo su praktično i moderno rješenje koje se zbog svoje minimalističke estetike uklapa u svaki eksterijer i prostor.
Rolo garažna vrata motorizirana su i jednostavna za uporabu, a funkcioniraju na daljinsko upravljanje i predstavljaju smart-rješenje za moderne projekte i objekte. Maksimalna dimenzija za širinu je 6 metara, dok je maksimalna visina 3 metra. Širina vodilice za lamele je 77 mm.

Garažna rolo vrata iz našeg asortimana imaju unutarnju izolaciju, što daje široke mogućnosti za iskorištavanje zaštićenog prostora njima. Pogledajte rolo garažna vrata iz našeg asortimana i odaberite kvalitetnu zaštitu za Vašu garažu, koja će usput pridonijeti luksuznom izgledu Vašeg eksterijera.

Zbog čega odabrati rolo garažna vrata za zaštitu Vašeg prostora?

Rolo garažna vrata idealno su estetsko rješenje za Vaš eksterijer. Rolo garažna vrata iz naše ponude dolaze u četiri neutralne boje – sivoj, bijeloj, antracit i crnoj, tako da su vrlo lako uklopiva. Rolo garažna vrata estetski su prilagodljiva svakom prostoru i arhitektonskom stilu, zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu.

Garažna rolo vrata vrlo su jednostavna za uporabu. Imaju motorizirani sustav koji se pokreće daljinskim upravljačem. Još jedna prednost garažnih rolo vrata iz našeg asortimana jest i unutarnja izolacija, koja pruža odličnu zvučnu i toplinsku zaštitu.

Dizajnirana tako da pružaju luksuzni izgled garaži i smart-rješenje za moderne objekte, uz vrlo jednostavnu uporabu – rolo garažna vrata predstavljaju idealan odabir za zaštitu željenog prostora.

Rolo vrata za garažu - cijena i funkcije garažnih rolo vrata

Kada su u pitanju rolo vrata za garažu, cijena može varirati jer ovisi o dimenzijama i funkcionalnosti. Garažna rolo vrata iz našeg asortimana imaju unutarnju izolaciju, zbog čega predstavljaju zaštitu visoke funkcionalnosti. Sama garažna vrata vrhunske su kvalitete, dok unutarnja izolacija pruža i zaštitu od buke.

Na taj način, rolo vrata za garažu pružaju mogućnost uporabe zaštićenog prostora za više namjena. U cijenu garažnih rolo vrata ulazi i daljinski upravljač pomoću kojeg regulirate otvaranje i zatvaranje, kao i pomoćni ručni alat – kurbla.

Odaberite garažna rolo vrata iz Palais ponude

Pogledajte našu ponudu rolo garažnih vrata i osigurajte svojoj garaži kvalitetnu zaštitu od vanjskih faktora, kao i sigurnost svoje imovine uz smart tehnologiju.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, kontaktirajte nas bez ustručavanja – a naš stručni tim pokušat će razriješiti sve Vaše dileme i ponuditi Vam odgovarajuće rješenje.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top