Aluminijske pergole (pokretne) – Ajola

Početna » Pergole » Aluminijske pergole (pokretne) – Ajola

Aluminijske pergole iz našeg asortimana namijenjene su zaštiti prostora od sunca, kiše, snijega i drugih vanjskih utjecaja. Aluminijska pergola ima pokretne aluminijske panele (lamele) te su većih dimenzija i širine panela od standardnih pergola. Aluminijska konstrukcija pergole može se pomicati i prilagođavati pomoću daljinskog upravljača.

Aluminijska pergola je popularno rješenje za veće prostore poput vrtova kafića, restorana, hotela, ali i bazena.

Pogledajte asortiman i odaberite kvalitetne i pouzdane pergole za svoje dvorište, kafić, vrt ili poslovni prostor.

Osnovne karakteristike aluminijske pokretne pergole

Aluminijska pokretna pergola posjeduje pokretne aluminijske panele (lamele). Širina panela iznosi 280 mm s opcijom punjenja pur-pjenom pod pritiskom za sprječavanje gubitka toplinske izolacije.

Dimenzije konstrukcije i stupova sustava iznose 110 mm x 145 mm, a sustav je od ekstudiranog aluminija s elektrostatskom bojom. Maksimalna širina sustava je 6,5 m, a maksimalna projekcija 7,5 m. Maksimalna površina jednog sustava iznosi 35 metara kvadratnih.

Sustav je uobičajeno bez osvjetljenja, ali postoji opcija dodavanja LED-svjetla, kako bi se pridonijelo funkcionalnosti i izgledu prostora.

Aluminijske pokretne pergole predstavljaju funkcionalniju opciju bioklimatskih pergola, s obzirom na to da se pomoću daljinskog mogu zatvoriti do kraja, i na taj način kreirati dodatnu prostoriju s pogledom na nebo.

Aluminijske pokretne pergole modernog dizajna

Osim osnovne uloge da zaštite od padalina, sunca i vremenskih neprilika, imaju i važnu estetsku ulogu. Pergole modernog dizajna prilagođavaju se različitim eksterijerima, te predstavljaju otmjenu i praktičnu dekoraciju za dvorište ili vrt kafića.

Estetska prilagodljivost ogleda se u odabiru boje aluminijske konstrukcije, kao i prema dizajnu te dimenzijama u kojima će se naći.

Aluminijska konstrukcija za terase i druge prostore izuzetno podsjeća na metal, zbog čega ih često nazivaju i metalne pergole.

Aluminijska pergola može se izrađivati u velikim dimenzijama, s toga je vrlo praktična za vrtove kafića i restorana. Atraktivno izgleda i kada pokriva bazen te se odlično uklapa u suvremene ljetnjikovce.

Pergole - aluminijske nadstrešnice za terase

Aluminijska nadstrešnica iz Palaisove ponude, izvanredna je kombinaciju estetike i funkcionalnosti te je idealna je za sve vremenske uvjete. Nadstrešnice izrađujemo od visokokvalitetnog aluminija, čime su izuzetno otporne na koroziju i oštećenja.

Kada su u pitanju aluminijske nadstrešnice cijena je u korelaciji sa površinom i dugim specifičnostima – a jedno je sigurno, predstavljaju odličnu investiciju!

Aluminijske pergole cijena - naručite jednostavno

Kada je u pitanju aluminijska pergola cijena u potpunosti odražava visoku kvalitetu! Izaberite visokofunkcionalni sustav – koji predstavlja spoj kvalitetnih materijala s istančanim osjećajem za estetiku. Izaberite garantiranu zaštitu od sunca, vjetra i kiše tijekom cijele godine.

Opredijelite se za kvalitetne i prilagodljive aluminijske ili bioklimatske pergole iz našeg asortimana, a za sve potrebne informacije budite slobodni poslati nam upit.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top