Vanjski motorizirani aluminijski venecijaneri – Garnet

Početna » Vanjski motorizirani aluminijski venecijaneri – Garnet

Vanjski motorizirani aluminijski venecijaneri namijenjeni su efikasnom sprječavanju prodora svjetlosti i topline u Vaš kafić, dom ili poslovni prostor. Za razliku od standardnih, platnenih zavjesa, motorizirani aluminijski venecijaneri povećavaju efikasnost zaštite jer su izrađeni od specijalnog materijala na osnovi PVC-a.

Naša ponuda obuhvaća kompletnu aluminijsku konstrukciju s elektrostatičkom bojom, maksimalne širine do 4000 mm i visine do 3500 mm. Klijenti koji odaberu vanjske motorizirane aluminijske venecijanere iz naše ponude, osigurat će moderno i efikasno rješenje protiv sunca i topline u željenom prostoru.

U izboru su dvije opcije načina pokretanja Garnet venecijanera, na daljinski i na prekidač u zidu. Osim pozicije zatvaranja i otvaranja venecijanera, moguće je skupljanje do nivoa koji odgovara, u kutiju koja ih prikriva.

Pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetne vanjske motorizirane aluminijske venecijanere brzo i lako u samo nekoliko klikova.

Zbog čega su vanjski motorizirani aluminijski venecijaneri odlično rješenje za Vaš prostor?

Zavjese su neizostavni dio svakog interijera, a osim estetske, imaju i važnu zaštitnu funkciju. Vanjski venecijaneri podižu nivo zaštite od sunca i topline, čime se regulira sobna temperatura i vrše značajne uštede električne potrošnje.

Kompletna aluminijska konstrukcija s elektrostatičkom bojom i materijalom na osnovi PVC-a uspješno će obraniti prozore i prostor od kiše i drugih padalina. Zahvaljujući specijalnom materijalu koji rabimo u izradi zavjesa, osiguran je neprestani protok zraka, pritom pružajući maksimalnu zaštitu.

Za naše klijente osigurali smo veliki izbor boja materijala, kako bi se vanjski venecijaneri uspješno uklopili u svaki stil interijera i eksterijera. Sveden dizajn konstrukcije neupadljivo se uklapa u svaki prostor.

Kontaktirajte Palais tim i osigurajte kvalitetne motorizirane aluminijske venecijanere

Naši vanjski venecijaneri namijenjeni su svima onima koji su u potrazi za modernim i efikasnim rješenjem zaštite od sunca, kiše i topline u domu, kafiću ili poslovnom prostoru.

Ako ste zainteresirani da kupite, ili Vam je potrebno više informacija o motoriziranim aluminijskim venecijanerima, pozivamo Vas da nas kontaktirate bez ustručavanja – naš stručni tim razriješit će sve Vaše nedoumice i ponuditi odgovarajući izbor namijenjen Vašem prostoru.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top