Staklena vrata

Početna » Staklena vrata

Staklena vrata mogu se rabiti za unutarnje pregrađivanje prostora ili zaštitu od vanjskih utjecaja kada se implementiraju na balkonu, terasi ili ulazu. Vrlo su popularno i funkcionalno rješenje za poslovne i stambene prostore. U uredskom i poslovnom prostoru mogu biti ugrađena u zid ili biti dio staklenog sustava.

U stambenom prostoru najčešće se rabe kao vanjska vrata za terasu ili balkon, ali su vrlo elegantno i moderno rješenje i kao vrata za spavaću sobu ili kupaonicu. U našem asortimanu možete pronaći senzorska staklena vrata i aluminijska staklena vrata.

Senzorska staklena vrata su zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti idealno rješenje za ugostiteljske i poslovne prostore kao što su hoteli, prodavaonice i drugi objekti s većim dnevnim prometom. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna, a funkcioniraju prema principu senzora koji reagira na pokret.

Aluminijska staklena vrata su vrata s aluminijskim okvirom i estetski su jako uklopivo i idealno rješenje, zbog svog minimalističkog dizajna. Pogledajte našu ponudu staklenih vrata te odaberite kvalitetno i moderno rješenje za Vaš prostor.

Senzorska staklena vrata Don - idealno rješenje za poslovni prostor i objekte

Senzorska su staklena vrata prije svega namijenjena poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima s većim prometom ljudi koji svakodnevno ulaze i izlaze i do više puta dnevno. Kao što i samo ime insinuira, senzorska staklena vrata funkcioniraju prema principu senzora koji registrira pokrete posjetitelja.

Upravo zbog toga predstavlja jedno od najpopularnijih i funkcionalnijih rješenja za poslovne objekte. Stakla prema želji mogu biti tvornički zatamnjena, što pridonosi privatnosti pa je naročito pogodno za pregrađivanje ureda i sala za sastanke.

Zatamnjena stakla, također, pružaju i zaštitu od direktnih sunčevih zraka, u slučaju da se postavljaju na balkonu ili terasi. Mogu biti jednokrilna i dvokrilna, a napravljena od kaljenog ili laminiranog stakla debljine od 8 mm, maksimalne visine od 230 cm.

U skladu s Vašim potrebama, senzorska staklena vrata mogu biti u bilo kojoj boji iz RAL kataloga. Senzorska staklena vrata vrlo su prilagodljivog i modernog dizajna te će se lako uklopiti u bilo koji stil uređenja, kao i eksterijera. Uz mogućnost odabira boje, uklopivost je zagarantirana, dok će prostor dobiti luksuzniji i profinjeniji izgled.

Aluminijska staklena vrata Raf - lako uklopiva vrata visoke kvalitete

Aluminijska staklena vrata podjednako su u uporabi u stambenom i poslovnom prostoru. Zahvaljujući svom aluminijskom okviru, aluminijska staklena vrata oplemenit će svaki prostor suvremenim izgledom. Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, podjednako dobro uklapaju se u svaki eksterijer i interijer.

Aluminijska staklena vrata mogu se izrađivati od termopan stakla dimenzija 4 mm x 12 mm x 4 mm ili od laminiranog stakla debljine 8 mm. Prema želji, mogu biti tvornički zatamnjena, što predstavlja odlično rješenje za balkonska vrata, budući da pružaju odličnu zaštitu od direktnih sunčevih zraka.

U poslovnom prostoru, zatamnjena aluminijska staklena vrata čest su odabir za pregrađivanje ureda ili drugih prostorija koje zahtijevaju privatnost.

Staklena vrata cijena - o čemu ovisi vrijednost vrata?

Kada su u pitanju staklena vrata, cijena može varirati zbog različitih faktora. Najočigledniji faktor svakako je veličina vrata, te su prema pravilu dvokrilna senzorska staklena vrata skuplja od jednokrilnih. Također, odabir stakla – kaljeno, termopan ili laminirano direktno utječe na cijenu proizvoda.

Još jedan bitan faktor koji utječe na cijenu staklenih vrata jesu i dimenzije vrata, kao i posebni zahtjevi klijenata.

Odaberite kvalitetna staklena vrata iz Palais asortimana

Palais tim nudi i prilagođavanje naših proizvoda Vašim individualnim potrebama i projektu. Naše usluge podrazumijevaju kompletne promjene boje, dimenzije, konstrukcije, fine završnice i dizajn kako bi se zadovoljili estetski kriteriji i funkcionalnost u skladu s očekivanjima dizajnera.

Pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetna staklena vrata, koja će pružati Vašem prostoru elegantni izgled i pouzdanu zaštitu. Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate bez ustručavanja – a naš stručni tim pokušat će razriješiti sve Vaše dileme i ponuditi Vam odgovarajuće rješenje.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top