O nama

Početna » O nama

Palais je tvrtka koja se bavi izradom pergola i suvremenih sustava ostakljivanja za zaštitu od sunca i vremenskih nepogoda. Naša ponuda sadrži sve na jednom mjestu: najmodernije pergole, tende, staklene sustave, stakleni krov i vrata, vanjske motorizirane aluminijske venecijanere i garažna vrata.

Zašto se opredijeliti za Palais?

Orijentirani smo na pronalaženje najboljih rješenja za Vaš objekt, bilo da je riječ o kući, dvorištu, vrtu, terasi, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu.

Konkretno, pomažemo ugostiteljskim objektima da svedu gubitke na minimum, nudivši smart-rješenja zaštite od sunca i kiše tijekom cijele godine, ujedno omogućavajući dodatan prostor i maksimalnu njegovu iskorištenost. 

Trudimo se pronaći rješenje za sve objekte, i ne bojimo se izazova.

Palais je obiteljska tvrtka koja se trudi takve odnose i njegovati. Nismo savršeni, niti mislimo da to postoji, ali spremni smo dati sve od sebe kako biste bili zadovoljni našom uslugom.

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top