Samostojeća pergola – Ada

Početna » Pergole » Samostojeća pergola – Ada

Samostojeća pergola predstavlja pokretni krovni sustav koji se postavlja nezavisno od objekta, zbog čega je riječ o vrlo praktičnom rješenju za različite eksterijere. Njezina aluminijska konstrukcija je stabilna i praktična za postavljanje u vrtu ugostiteljskih objekata, kao i privatnih dvorišta i bazena. Ovaj pokretni krovni sustav možete prilagođavati putem smart-rješenja, odnosno koristeći daljinski upravljač.

Pogledajte samostojeće pergole iz Palais ponude, te odaberite suvremeno rješenje za željeni prostor.

Karakteristike samostojećih pergola

Samostojeća pergola izrađuje se na osnovi PVC-a, odnosno 3D BLOCKOUTA koji štiti od neželjenih utjecaja padalina i sunčeve svjetlosti. Ovaj moderni krovni sustav postavlja se nezavisno od bilo kojeg objekta, zbog čega je izuzetno praktičan i pruža veću mobilnost.

Također, samostojeće pergole mogu se pokretati pomoću daljinskog upravljača, zahvaljujući somfy-motoru koji je ugrađen u taj pokretni krovni sustav. Samostojeće pergole su unaprijeđene LED-osvjetljenjem, što pridonosi praktičnosti, ali i vizualnom efektu čitave aluminijske konstrukcije.

Samostojeća pergola kao moderno i prilagodljivo rješenje za vrtove

Mobilnost samostojeće pergole ogleda se u činjenici da se ne oslanja na bilo kakav objekat, zbog čega je možete postaviti širom dvorišta, odnosno vrta bilo kojeg ugostiteljskog objekta, onda kada to uvjeti nameću.

Također, ova pergola je izuzetno praktična za postavljanje iznad bazena u dvorištu – na taj način pruža se zaštita od sunčeve topline i UV-zraka, kao i od padalina. Prednost je što se prema potrebi samostojeća pergola može pomicati.

Bilo da Vam je samostojeća pergola potrebna za vrt restorana, kafića, puba ili Vašeg dvorišta, uz Vaše želje i naše prijedloge dat ćemo najbolje rješnje za željeni prostor.

Naručite Palais samostojeće pergole

Ako želite moderno i multifunkcionalno rješenje za dvorište ili vrt Vašeg ugostiteljskog objekta, kontaktirajte naš tim koji u suradnji s arhitektima pruža odgovarajuće opcije za Vas, i pomoći će Vam da naručite samostojeće pergole prema želji.

Budite slobodni kontaktirati nas i poslati nam upit, a naš tim će Vam u najkraćem roku dostaviti potrebne informacije.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top