Klasična pergola – Vitola

Početna » Pergole » Klasična pergola – Vitola

Klasična pergola predstavlja moderan pokretni sustav za zaštitu od sunca, kiše i drugih vanjskih utjecaja. Ova klasična pergola izrađena je od materijala na osnovi PVC-a, odnosno 3D blockouta, koja nikako ne propušta vodu, vjetar i sunčeve zrake u prostor.

Pogledajte klasične pergole iz naše ponude i odaberite suvremeno rješenje za Vaše dvorište.

Konstrukcija i dimenzije klasične pergole

Konstrukcija i stupovi sustava klasičnih pergola ne prelaze dimenzije od 110 mm x 145 mm, a izrađene su od ekstrudiranog aluminija sa završnicom elektrostatske boje. Boja aluminija bira se u skladu s Vašim zahtjevima.

Klasične pergole mogu se postaviti tako da proširuju dio željenog prostora ili posebni dio Vaše terase i vrta. Sustav posjeduje LED-osvjetljenje i automatski pokret koji omogućuje somfy-motor, a maksimalna širina pergole iznosi 10 m, dok je širina maksimalne projekcije 9 m. Moguće je spajati više pergola, i to je nešto što se najčešće radi.

Klasična pergola jednostavno je i uklopivo rješenje za svaki dom ili poslovni prostor, a mogućnost pametne uporabe – upravljanja uz daljinski upravljač, daje joj na praktičnosti. Savršena je za kombinacije sa staklenim sustavima.

Estetski prilagodljivo rješenje za Vaš eksterijer

Klasična pergola je atraktivno i estetski prilagodljivo rješenje za Vaš eksterijer. Tako postoji čitava paleta boja koje možete odabrati za osnovu same pergole, dok njezino platno izrađujemo u bijeloj, krem, sivoj, antracit i crnoj boji.

Ove stilizirane nijanse dodatno će istaknuti suvremeno LED-osvjetljenje, zbog čega će krajnji proizvod biti elegantna pergola kao ukras u Vašem dvorištu.

Oslonite se na Palais tim i odaberite pergole

Klasična pergola iz Palais asortimana idealno je rješenje za urbane i stilizirane otvorene prostore, kojima je potrebna dodatna funkcionalnost u vidu pokretnog sustava koji će ih štititi od vremenskih nepogoda.

Zato se oslonite na nas i našu ekspeditivnost, a kao rezultat dobit ćete idealno rješenje za Vaš eksterijer. Za svaku dodatnu informaciju nemojte se ustručavati poslati nam upit, a naš stručni tim će Vam ponuditi rješenje u najkraćem roku.

Materijali

BIJELA

CRNA

ANTRACIT

SIVA

KREM

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top