Motorizirana vertikalna pokretna stakla – Staut

Početna » Sustavi ostakljivanja » Motorizirana vertikalna pokretna stakla – Staut

Sustavi motoriziranih vertikalnih pokretnih stakala namijenjeni su za bočno ostakljivanje Vaše terase. Motorizirani sustavi sjajna su izolacija prostora, a usput će omogućiti panoramski pogled s Vaše terase. Stakla se izrađuju u dimenzijama 4 mm x 16mm x 4 mm, a prema potrebi prilagođavaju se različitim prostorima. Pokreću se pomoću MOSEL-motora i daljinskog upravljača.

Pogledajte sustave motoriziranih vertikalnih pokretnih stakala iz Palais ponude i odaberite željeni sustav za Vašu terasu.

Izrada motoriziranih stakala

Motorizirana vertikalna pokretna stakla izrađuju se od kaljenog i termoizolacijskog stakla dimenzija 4 mm x 16 mm x 4 mm. Maksimalna širina sustava iznosi do 3600 mm, a maksimalna visina je do 3000 mm.

Kaljeno staklo pokazalo se kao znatno otpornije i kvalitetnije od običnog, zbog čega je ono izbor prilikom izrade motoriziranih vertikalnih pokretnih stakala. Ovaj sustav je praktičan, štedi prostor, kreira zasebnu prostoriju i dugovječan je zbog kvalitetnih materijala od kojih se izrađuje.

Oslonite se na Palais i odaberite kvalitetu

Ako planirate ostakliti svoju terasu, odnosno renovirati svoj poslovni prostor, motorizirana vertikalna pokretna stakla iz Palais ponude odlična su investicija, koja će Vam donijeti kvalitetan rezultat prilagođen željenoj estetici.

Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije budite slobodni poslati nam upit, a mi ćemo se potruditi odgovoriti Vam u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top