Pergole

Početna » Pergole

Pergole su moderni pokretni sustavi za zaštitu od sunca, kiše i drugih vanjskih utjecaja. U našoj ponudi nalaze se klasične, ovalne, viseće, samostojeće, aluminijske i bioklimatske pergole, koje štite od padalina i omogućavaju neometan boravak na otvorenom. Napravljeni su od materijala na osnovi PVC-a (3D blockout) ili od aluminija, koji ne propuštaju vodu, štite od vjetra i sunčevih zraka.

Osim što predstavljaju funkcionalno i kvalitetno rješenje za uređenje dvorišta, estetski su uklopive, budući da postoji mogućnost odabira boje pergole prema Vašoj želji. Pogledajte pergole iz naše ponude i odaberite odgovarajuću zaštitu za Vaše dvorište, kafić ili poslovni prostor.

Klasična pergola – Vitola

Klasična pergola Vitola predstavlja moderan pokretni sustav za zaštitu od sunca, kiše i drugih vanjskih utjecaja. Ova klasična pergola izrađena je od materijala na osnovi PVC-a, odnosno 3D blockouta, koja nikako ne propušta vodu, vjetar i sunčeve zrake u prostor.

Pogledajte klasične pergole iz naše ponude i odaberite suvremeno rješenje za Vaše dvorište.

Aluminijska pokretna pergola – Ajola

Ajola je idealna za one koji traže efikasnu zaštitu od sunca, kiše i ostalih vanjskih utjecaja, ali uz dodatnu estetiku. Njezine karakteristike uključuju pokretne aluminijske panele, koje možete prilagođavati pomoću daljinskog upravljača i opcije punjenja pur-pjenom za bolju toplinsku izolaciju. Istražite detaljnije aluminijske pergole i odaberite savršenu za sebe.

Bioklimatska pergola – Venera

Venera je inovativna bioklimatska pergola s rotacijskim aluminijskim panelima za zaštitu od sunca, kiše i snijega. Njezini stupovi i konstrukcija od ekstrudiranog aluminija dolaze u prilagodljivim bojama, a površina pergola je do 20 kvadratnih metara. Opcijsko LED-osvjetljenje i daljinski upravljač pružaju dodatnu funkcionalnost i atraktivnost. Istražite Palais bioklimatske pergole.

Viseća pergola – Kalika

Kalika je suvremena viseća pergola koja se pričvršćuje na zid, oslobađajući prostor ispod. Nudi zaštitu od vanjskih utjecaja, s opcijama PVC ili aluminijskih lamela. Opremljena smart-rješenjima, somfy-motorom i opcionalnim LED-svjetlom, idealna je za ugostiteljske objekte i moderne vrtove​. Istražite Palais viseće pergole i iskoristite maksimalno svoj prostor.

Ovalna pergola – Taormina

Taormina je savršeno rješenje za specifične projekte pri kojima je cilj očuvati određenu arhitektonsku estetiku. S PVC-osnovom, odnosno 3D blockoutom, nudi zaštitu od vremenskih neprilika. Njezine konstrukcije od ekstrudiranog aluminija s elektrostatskom bojom prilagodljive su i unaprijeđene LED-osvjetljenjem i somfy-motorom. Upotpunite svoj prostor atraktivnom Palais ovalnom pergolom.

Samostojeća pergola – Ada

Ada je samostojeća pergola koja se nezavisno postavlja, čime pruža mogućnost pomicanja prema potrebi. Izrađuje se od PVC-a uz stabilnu aluminijsku konstrukciju i LED-osvjetljenje. Pergolom se može upravljati pomoću daljinskog upravljača, zahvaljujući somfy-motoru. Otkrijte detaljnije karakteristike ovih mobilnih samostojećih pergola, savršenih za ugostiteljske objekte, dvorišta ili bazene.​

Zašto su pergole dobro rješenje za Vaš prostor?

Pergole su pokretni vanjski krovni sustav koji se sastoji od stabilne konstrukcije i nadstrešnice, koja se izrađuje od različitih materijala. Pergole kreiraju efekt prostorije na otvorenom, štiteći od sunca, padalina i vjetra. Prilagođene su za različite vremenske uvjete i stvorene su da omogućavaju neometani pogled i uživanje na otvorenom.

Pergole su samostojeće konstrukcije i mogu se prilagoditi različitim otvorenim prostorima. Njihovo postavljanje pogodno je kako za dvorište privatne kuće, tako i za vrtove kafića i restorana. U našem asortimanu možete pronaći klasične, ovalne, viseće, samostojeće, aluminijske pokretne pergole, kao i bioklimatske pergole.

Pergole kao atraktivno rješenje za Vaše dvorište

Pergole predstavljaju atraktivno rješenje za Vaše dvorište, zahvaljujući naprednim mogućnostima, u koje se ubraja i smart-rješenje – mogućnost upravljanja pergolom pomoću daljinskog upravljača. One se mogu pomicati i prilagođavati različitim vremenskim prilikama, a njihov dizajn uklapa se u različite eksterijere.

Naša ponuda obuhvaća klasične pergole, izrađene na osnovi PVC-a, koje ne propuštaju vodu, štite od vjetra i sunčevih zraka. U ponudi su, također, i ovalne pergole koje imaju sve navedene karakteristike kao i klasične, međutim, ističu se prema velikoj estetskoj prilagodljivosti, tako se prilagođavaju i viseće i samostojeće. U našem asortimanu pronaći ćete i aluminijske pergole, kao i bioklimatske pergole za dodatnu zaštitu od nepogodnih vremenskih uvjeta.

Pergole cijena - faktori koji utječu na cijenu

Cijena pergole ovisi o različitim faktorima. Među njima su materijal same konstrukcije, dimenzije pergole, kao i njezino postavljanje.

Pri odabiru pergole cijena je važan kriterij, baš kao i kvaliteta same pergole, koju treba staviti na prvo mjesto. Na taj način investirate u atraktivan izgled i visoku funkcionalnost uređenog prostora za odmor u Vašem dvorištu.

Naručite visokokvalitetne pergole

Pergole koje izrađujemo predstavljaju spoj visokofunkcionalnog sustava, kvalitetnih materijala s istančanim osjećajem za estetiku.

Pogledajte Palais ponudu pergola i nemojte se ustručavati poslati nam upit, kako bi Vas netko od kolega iz tima kontaktirao.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top