Tende za terasu i balkon

Početna » Tende za terasu i balkon

Tende za terasu iz programa Palais različitih dimenzija i oblika izrađene su od visokokvalitetnog platna koje će Vam omogućiti uživanje na terasi. Ove tende odlična su zaštita od sunca i vrućine tijekom ljetnih dana, što osigurava nesmetan boravak na Vašoj terasi ili balkonu. Moderan dizajn čini ih izvrsnim ukrasom koji će Vašu terasu istaknuti na poseban način.

Kako biste pronašli tendu za svoju terasu, pogledajte našu ponudu i odaberite kvalitetnu tendu koja će krasiti Vaš prostor.

Tende za terasu - prilagodljiva i kvalitetna zaštita

Terase su prostrani popločani prostori za odmor i uživanje za vrijeme lijepog vremena i ugodnih temperatura. Kako bi užitak bio potpun, potrebno je na otvorenom postaviti odgovarajući krovni sustav koji će štititi prostor od jakog sunca, visokih temperatura, ali i kiše i vjetra.

Zato su tende za terase neizostavan element. Njihove dimenzije variraju u odnosu na površinu koju trebaju pokriti, što se odnosi i na sam oblik tende.

Moderan dizajn dvorišne tende daje posebnu vrijednost. Estetski dopadljivo rješenje učinit će tendu izuzetnim ukrasom Vaše terase.

Tende za terasu sastoje se od osnovne konstrukcije i visokokvalitetnog platna otpornog na razne vremenske uvjete. Spoj modernog dizajna i kvalitetne izrade ono je što izdvaja dvorišne tende iz naše ponude.

Tende za balkon - praktično rješenje za Vaš stan

Tende za balkon prilagođavaju se dimenzijama i obliku balkona te stvaraju hladovinu i zaštitu od vrućine tijekom ljeta, te štite unutrašnjost balkona od padalina.

Tende za balkon su također praktične jer smanjuju toplinu u samom stanu jer prozor i vrata koja vode na balkon nisu direktno izloženi sunčevim zrakama. Kvalitetno platno od kojeg se izrađuju tende s vremenom ne gubi svoju funkcionalnost i izgled.

Praktičnost tendi ogleda se u tome što se mogu pomicati i podešavati u odnosu na vremenske prilike. Također, prilikom montaže možete podesiti nagib same tende.

Osim primarne namjene, balkonske tende služe za estetsko uređenje prostora, te da Vaš balkon bude istaknutiji od ostalih.

Tende za terase cijena i narudžba - brzo i jednostavno

Prilikom odabira tendi za terasu, cijena varira u odnosu na dimenzije, postavu i različite funkcije koje mogu imati.

Kako biste dobili sve potrebne informacije, te bili korak bliže izboru tende koja će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja, dovoljno je da nam pošaljete upit, a mi ćemo Vam poslati željene informacije u najkraćem mogućem roku.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top