Bioklimatske pergole – Venera

Početna » Pergole » Bioklimatske pergole – Venera

Bioklimatske pergole imaju rotacijske aluminijske panele (lamele) i ovaj sustav namijenjen je zaštiti od sunca, kiše, snijega i drugih vanjskih utjecaja. Praktična je opcija za ostakljivanje staklenim sustavima. Bioklimatske pergole koriste smart-rješenja te se jednostavno mogu prilagođavati putem daljinskog upravljača.

Pogledajte ponudu bioklimatskih pergola koje izrađuje Palais tim, te odaberite odgovarajuću bioklimatsku pergolu – kvalitetno rješenje za željeni eksterijer!

Osnovne karakteristike bioklimatske pergole

Dimenzije konstrukcije i stupova sustava iznose 145 mm x 145 mm, a sustav je od ekstudiranog aluminija s elektrostatskom bojom. Maksimalna širina sistema je 4 m, a maksimalna projekcija 5 m. Maksimalna površina jednog sustava iznosi 20 metara kvadratnih.

U sustav bioklimatskih pergola može se dodati LED-osvjetljenje, a također se može odabrati i boja aluminijske konstrukcije iz posebne palete.

Pergole bioklimatske - zašto ih odabrati?

Za razliku od klasičnih, bioklimatske pergole nude dinamičku prilagodljivost i funkcionalnost potrebnu za udobno korištenje prostora u različitim vremenskim uvjetima. 

Bioklimatske pergole integriraju tehnološka rješenja poput automatizirane kontrole, senzora za kišu i vjetar, te opcionalno LED rasvjete. Te karakteristike čine bioklimatske pergole izuzetno funkcionalnim dodatkom za bilo koji vanjski prostor. Time, bioklimatska pergola postaje multifunkcionalni životni prostor koji proširuje mogućnosti za uživanje u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Bioklimatska pergola - idealna zaštita od nepogodnih vremenskih uvjeta

Bioklimatska pergola je idealno rješenje za zaštitu od različitih vremenskih uvjeta, koji mogu predstavljati poteškoću prilikom uživanja na otvorenom.

Tako su bioklimatske pergole odlična zaštita od sunčevih zraka i topline, a štite i od vjetra, prašine, ali i od različitih padalina. Bioklimatska pergola kreira idealne uvjete za boravak na otvorenom, a sve to uz atraktivan dizajn.

Bioklimatske pergole cijena

Bioklimatske pergole su izvanredno rješenje za stvaranje ugodnog prostora na otvorenom, prilagođenog vašim potrebama. Cijena bioklimatske pergole ovisi o različitim faktorima, uključujući dimenzije i dodatne funkcionalnosti poput integrirane rasvjete.

Bioklimatska pergola cijena po m2

Zainteresirani ste za bioklimatsku pergolu i želite saznati cijenu po kvadratnom metru? S obzirom na individualne zahtjeve i specifikacije svakog projekta, cijena bioklimatske pergole može varirati. Stoga vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo prilagodili rješenje vašim potrebama i pružili vam detaljnu ponudu. Palais tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i savjete kako bismo zajedno stvorili rješenje za vaš prostor na otvorenom!

Odaberite bioklimatske pergole iz Palais asortimana

Ako želite visokokvalitetan i pouzdan krovni sustav za određeni eksterijer, te zaštititi prostor bioklimatskim pergolama tijekom cijele godine – onda su Palais bioklimatske pergole odgovarajuće rješenje. Suradnju zasnivamo na izradi kvalitetnih pergola, kombinirajući Vaše želje i stručne savjete kako bismo dobili idealne bioklimatske pergole.

Pored bioklimatske pergole, u ponudi su i viseće, ovalne, aluminijske pergole i druge vrste krovnih sustava!

Za sva dodatna pitanja, bez ustručavanja pošaljite upit, na koji ćemo se potruditi odgovoriti u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top