Stakleni krov

Početna » Stakleni krov

Stakleni krov namijenjen je mogućnosti panoramskog pogleda ka nebu i okolini, u prostoru zaštićenom od kiše, vjetra i snijega. U našoj ponudi možete pronaći pokretne i fiksne konstrukcije staklenog krova kvalitetne izrade i visoke funkcionalnosti. Stakleni krov pogodan je za natkrivanje raznih površina, poput terasa, vrta ili bazena.

 

Pogledajte našu ponudu različitih sustava staklenih krovova i osigurajte željenom prostoru odgovarajuću zaštitu od sunca, vjetra i kiše tijekom cijele godine.

Motorizirani pokretni stakleni krov - Kastel

Motorizirani pokretni stakleni krov namijenjen je za zaštitu zimske terase. Zimska je terasa konstrukcija sa staklenim krovom ili drugim staklenim sustavom, namijenjena mogućnosti panoramskog pogleda ka nebu i okolini, u prostoru zaštićenom od kiše, vjetra i snijega.

 

Posjeduje pokretne staklene panele i pruža mogućnost panoramskog pogleda na nebo. Izrađen je od termoizolacijskog (termopan) stakla dimenzija 8 mm x 12 mm x 5 mm. Stakleni krov funkcionira prema principu automatskog pokreta s motorom.

 

Sustav je bez osvjetljenja, ali je moguće prema želji ugraditi led-svjetla, boja aluminija bira se iz RAL kataloga. Cijeli sustav pokreće se pomoću klika na daljinskom upravljaču.

Fiksni stakleni krov - Megat

Fiksni stakleni krovovi namijenjeni su za natkrivanje i pogodni su za zaštitu zatvorenih terasa (verandi) ili kafića, a naročito su atraktivno i moderno rješenje za zaštitu bazena. Osim toga što je fiksni stakleni krov vrlo praktično rješenje, pruža i luksuzni estetski dojam, posebno ako je oplemenjen LED-svjetlom.

Posjeduje pokretne staklene panele i pruža mogućnost panoramskog pogleda na nebo. Izrađen je od termoizolacijskog (termopan) i pampleks stakla dimenzija 8 mm x 12 mm x 5 mm. Praktičan je za ostakljivanje sa staklenim sustavima.

Minimalistička struktura, i mogućnost odabira boje alumunija, omogućit će jednostavno uklapanje uz svaki eksterijer i uređenje, a moderna konstrukcija fiksnog staklenog krova pridonijet će estetici svakog prostora.

Zbog čega je stakleni krov dobro rješenje?

Stakleni krovovi su moderno rješenje za natkrivanje raznih vrsta površina, a osim praktičnog rješenja zaštite od sunca, vjetra i kiše, pridonose i estetici prostora. Stakleni krovovi su minimalističke konstrukcije i dizajna, a u kombinaciji s LED-rasvjetom pružaju efekt luksuznog uređenja i eksterijera.

 

Zbog toga je stakleni krov vrlo popularna opcija za komercijalne objekte poput vrtova kafića i bazene. Sustav inicijalno ne podrazumijeva osvjetljenje, ali je moguće prema želji ugraditi LED-svjetla. Boja aluminija je prema izboru, a moguće je tražiti izradu kompletnog rješenja po mjeri ili promjene detalja.

 

Stakleni krov posjeduje pokretne staklene panele i pruža mogućnost panoramskog pogleda na nebo. Izrađen je od termoizolacijskog (termopan) i pampleks stakla dimenzija 8 mm x 12 mm x 5 mm. Stakleni krov praktičan je za ostakljivanje sa staklenim sustavima.

Naručite stakleni krov vrhunske kvalitete u Palaisu

Stakleni krovovi predstavljaju spoj visokofunkcionalnog sustava, kvalitetnih materijala s istančanim osjećajem za estetiku koji pružaju garantiranu zaštitu od sunca, vjetra i kiše tijekom cijele godine. Kupnjom staklenog krova osigurat ćete sebi moderno i atraktivno rješenje prostora, koji će odavati dojam luksuza.

 

Opredijelite se za pokretni stakleni krov iz našeg asortimana ili nas kontaktirajte kako bismo pronašli optimalno rješenje za Vaš individualni projekt. Palais tim duboko cijeni kreativnost i inovacije, zbog čega nudimo mogućnost izrade svih naših proizvoda prema mjeri i u skladu s Vašim zahtjevima.

Za sve potrebne informacije nemojte se ustručavati poslati nam upit.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top