Totalna rješenja za Vaš objekat

Početna » Totalna rješenja za Vaš objekat

Osim standardne ponude u našem asortimanu, Palais tim nudi i mogućnost izvođenja originalnih rješenja i konstrukcija u skladu s potrebama Vašeg projekta.

Svjesni smo da u mnogo slučajeva univerzalna rješenja ne zadovoljavaju zahtjeve idejnog tvorca projekta, zbog čega direktno surađujemo s arhitektima i izvođačima radova te prilagođavamo dizajn u skladu s potrebama individualnog i konkretnog projekta.

Naše usluge podrazumijevaju kompletne promjene boje, dimenzije, konstrukcije, fine završnice i dizajn kako bi se zadovoljili estetski kriteriji i funkcionalnost u skladu s očekivanjima dizajnera.

Komercijalna rješenja koja će pridonijeti kvaliteti Vašeg poslovanja

Palais tim nudi usluge i proizvode koji će direktno pridonijeti kvaliteti Vašeg poslovanja i učiniti to da se Vaši klijenti osjećaju udobnije u Vašem objektu.

Uz naše proizvode unaprijedite svoje poslovanje i produžite sezonu rada implementacijom staklenih sustava i krovova, koji će pridonijeti izgledu Vašeg objekta.

Stakleni sustavi, tende i pergole iz naše ponude odlično su rješenje za kafiće, restorane, barove i hotele koji žele unaprijediti izgled prostora i produžiti period rada čak i tijekom zimske sezone i hladnijeg vremena. Suvremeni, elegantni i minimalistički dizajn naših proizvoda dodatno će pridonijeti estetici svakog objekta.

Vaši klijenti moći će uživati u prozračnom i svijetlom prostoru tijekom cijele godine. Stakleni sustavi i pergole mogu biti i vrlo atraktivno rješenje za zaštitu bazena, koji će odavati dojam luksuza i komunicirati Vaše premium usluge na odgovarajući način.

Direktna komunikacija i konzultacija tijekom cijelog procesa

Naš prioritet je da proizvedemo finalno rješenje koje u cijelosti zadovoljava potrebe klijenta i projekta. Zbog toga je Palais tim u direktnoj komunikaciji s arhitektima, izvođačima radova i dizajnerima tijekom cijelog procesa. Naš tim izlazi na teren i u suradnji s projektantima istražuje najbolji izbor za danu konstrukciju.

Tu smo da ispunimo želje kreatora, ali i ponudimo profesionalni savjet koji će osigurati optimalnu funkcionalnost i odgovarajuće rješenje za unikatni projekt. Palais tim cijeni originalnost i kreativnost, zbog čega aktivno sudjelujemo u cijelom procesu.

Kompletna izrada prema mjeri u skladu s Vašim projektom

Slažemo se da ne postoji univerzalno rješenje za svaki prostor, a osobito ako je u pitanju originalan projekt – zbog toga smo omogućili opciju izrade po mjeri u skladu s Vašim zahtjevima. Svi naši proizvodi – pergole, aluminijske pergole, bioklimatske pergole, klizni sustavimotorizirani aluminijski venecijaneri i drugi, mogu se prilagoditi tako da zadovolje estetske potrebe i funkcionalnost, a u skladu s tim može se primijeniti dizajniranje unikatne konstrukcije, promjena boja, mehanizama i udovoljiti drugim individualnim zahtjevima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas radi dogovora i pitanja – jedino zajedno ćemo pronaći optimalno rješenje za Vaš projekt.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top