Ovalna pergola – Taormina

Početna » Ovalna pergola – Taormina

Ovalna pergola pogodna je za specifične projekte i izrađuje se u skladu s određenom arhitektonskom estetikom. To je moderni pokretni sustav koji štiti od sunca, kiše i drugih vanjskih utjecaja, izrađena je na osnovi PVC-a, odnosno 3D blockouta koji štiti od utjecaja vode, vjetra ili sunčeve svjetlosti. Riječ je o smart-sustavu koji se pokreće pomoću daljinskog upravljača.

Pogledajte našu ponudu za izradu ovalnih pergola i opredijelite se za visokokvalitetne ovalne pergole

Izrada ovalnih pergola

Stupovi i konstrukcija ovalnih pergola izrađuju se od ekstrudiranog aluminija, s elektrostatskom bojom kao završnicom koja pridonosi dugovječnosti. Boja ovog aluminija može se prilagoditi Vašim zahtjevima i potrebama.

Ovalne pergole su izuzetno atraktivno rješenje za izduživanje prostora, odnosno kreiranje kutka na otvorenom. Sustav je unaprijeđen LED-osvjetljenjem, koje se automatski pokreće uz somfy-motor.

Unikatna rješenja za Vaš eksterijer

S obzirom na to da u velikom broju slučajeva univerzalna rješenja ne zadovoljavaju zahtjeve idejnog tvorca projekata, zbog čega direktno surađujemo s arhitektima i izvođačima radova, prilagođavamo naš dizajn u skladu s potrebama individualnog i konkretnog projekta.

Zato su sva naša rješenja unikatna i podložna izmjenama, kako bi kranji produkt bio idealno rješenje za određeni prostor.

Suvremene ovalne pergole iz Palais ponude

Ako želite stilizirani, urbani i visokokvalitetni krovni sustav za određeni eksterijer, kontaktirajte Palais tim, a mi ćemo se potruditi da Vaše ideje, kao i savjete arhitekta provedemo u djelo, izradom atraktivnih ovalnih pergola.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nam pošaljete upit, a odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Galerija

Zainteresirani ste za naše usluge?

Ne oklijevajte kontaktirati nas za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć – tu smo da pokušamo odgovoriti na svaku Vašu nedoumicu i zahtjev. Popunite formular za upit i potrudit ćemo se javiti Vam se u najkraćem mogućem roku.


    Scroll to Top